Over ons


De vraag naar robotisering en automatisering blijft groeien, robots worden aangeschaft voor het lassen, voor plaatbewerking zoals het kanten en snijden, het handelen van producten en elk ander denkbaar productieproces. Het aanschaffen van een dergelijke installatie is vaak het probleem niet, het zo efficiënt en optimaal mogelijk in productie nemen is vaak een heel ander verhaal. De vraag groeit, de nieuwe aanwas vanuit het onderwijs groeit echter niet zo hard mee. Bedrijven komen zo niet aan het juiste personeel om de automatisering optimaal in te zetten.

Met Automise B.V. wil ik bedrijven helpen het productieproces te automatiseren. Ik kwam voor het eerst in aanraking met robots bij mijn eerste bijbaan toen ik 14 jaar was, het werd mijn hobby en ik heb hier mijn werk van kunnen maken. De afgelopen jaren heb ik bedrijven voortgeholpen met Engineeringsvraagstukken specifiek voor de automatisering, het juist implementeren en programmeren van robots, het programmeren van PLC’s, het koppelen van robots aan bestaande software en het opleiden van personeel zodat zij zelf ook met de nieuwe technologie kunnen werken. Een uitgebreide beschrijving van onze diensten is terug te vinden op onze diensten pagina.

Automise B.V. is opgericht in december 2019, tot op heden ben ik nog alleen werkzaam maar het plan is om snel groter te worden. Een klein bedrijf kent ook een aantal voordelen, zo kan ik flexibel, persoonlijk en klantgericht te werk gaan om de best passende oplossing te vinden bij uw vraagstelling.

Wie zijn wij?


Mijn naam is Sander, robotfanaat, Engineer, graag bezig met automatisering en van mijn hobby mijn werk gemaakt. Eind 2019 de stap gezet Automise B.V. op te richten en voor die tijd ervaring opgedaan in bovenstaand vakgebied in loondienst.

Benieuwd naar onze diensten?

Bekijk onze diensten pagina om hier meer over te lezen. Ik kom graag met u in contact om te kijken wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact